ABC Zonnepanelen Terneuzen

ABC Zonnepanelen is gevestigd in Terneuzen. Het bedrijf levert 4 premium merken zonnepanelen: Meyer Burger, Monosol, Solarwatt en Sunpower. Klanten kunnen een offerte opvragen, direct in de bedrijfswebshop bestellen of kiezen voor een doe-het-zelf pakket. De reviews in Google zijn prima hoewel de laatste reviews minder goed zijn.

Keurmerk

ABC Zonnepanelen Terneuzen is lid van keurmerk Zonnekeur. Bedrijven die zonnepanelen en/of zonneboilers installeren kunnen zich hier bij aansluiten. Het keurmerk geeft een zekere garantie op het product en de installatie en straalt vertrouwen uit naar klanten. TNO en de Consumentenbond zijn kritisch op het keurmerk. De reden is dat slechts 1 persoon in het bedrijf deskundig hoeft te zijn om lid te worden.

Ondernemersvereniging

ABC Zonnepanelen is lid van UNETO-VNI. Hier is weinig van te vinden op het internet en dat komt door een naamswijziging. De vroegere website uneto-vni.nl verwijst door naar Techniek Nederland. Dit is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Techniek Nederland vertegenwoordigt 6000 bedrijven. Er is dus een grote kans dat uw installatiebedrijf hierbij aangesloten is.

Als de databank van Techniek Nederland wordt doorzocht naar de locatie Terneuzen dan levert dit 16 resultaten op. Andere bedrijven uit de database zijn o.a.: Electro World Verlinde, Croonwolter&dros, ETIB van Fraeijenhove scheepsinstallatie en ABC Promotions.

Betaling

In de FAQ is niets te vinden over betalingen. In de algemene voorwaarden staat wel dat een aanbetaling gevraagd kan worden of dat een zekerheid bedongen kan worden. Ook kan er in termijnen betaald worden. Een aanbetaling doen is niet ongebruikelijk want het is een groot bedrag. Het is echter wettelijk niet verplicht. De Consumentenbond adviseert mensen nooit meer dan 50% aan te betalen.

goedkoop energiecontract van Budget Energie

Blog & energie

Zeeland zonnepanelen
Nederlandse zonnepanelen
Meest populaire zonnepaneel
Dynamisch energiecontract
Variabel en vast energiecontract